Home

Liposuctie zonder operatie

Veel vrouwen maar ook mannen hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezonde voeding en regelmatig sporten is vaak niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat om probleemzones, zoals buik, heupen, benen en billen. En liposuctie mag dan door velen worden gezien als het ultieme redmiddel, een dergelijke behandelwijze is en blijft risicovol. Om over de vaak pijnlijke bijwerkingen en het torenhoge kostenplaatje nog maar te zwijgen.

 

De QB LIPO PLUS voegt cavitatie en elektrostimulatie samen tot één systeem. 

 

Cavitatie

Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vrijgemaakte vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd.

Elektrostimulatie

Met pads die op de huid worden geplaatst, worden signalen naar de spieren gestuurd, waardoor deze samentrekken. De contracties zijn vergelijkbaar met een intensieve sportbeoefening, maar kost u geen enkele inspanning.

 

 

Afhankelijk van het door u gewenste eindresultaat bereikt u de eerste resultaten al na enkele behandelingen. Het resultaat van liposuctie, zonder de pijnlijke operatie en zonder blijvende littekens. 

 
 
 
Ⓒ ladystyle.nl 2021