Home

Gezond en fit met infrarood warmtecabines.

De met deze bedoelde thermosfysische methode biedt die combinatie van voedingsleer, warmte en bewegingstherapie.

Een goed dieet is niet voldoende om uw figuurprobleem te bestrijden. Er zullen ook gerichte bewegingsoefeningen aan te pas moeten komen om af te vallen op plaatsen waar u dat wilt.

Voor de behandeling vindt een gesprek plaats over leef- en eetgewoonten en wordt een figuuranalyse gemaakt, afhankelijk van het aantal kilo's en het aantal centimeters die u eraf wilt hebben.

Naar aanleiding daarvan wordt er een programma op maat samengesteld. Hoe snel u het ideaal bereikt, is afhankelijk van uw eigen inzet en motivatie.
 

Thermoslim cabines

De infrarood lampen voorkomen dat er spierpijn optreedt, terwijl de dieptewarmte zorgt voor een doelbewuste vermindering van vetlagen en onnodig gewicht aan de individuele probleemgebieden van het lichaam. (versnelde afbraak van de vetcellen)

Elk bewegingsschema is individueel samengesteld.

Iedere keer wordt er gewogen en dat is een stok achter de deur om niet te smokkelen met de voedingsadviezen. Een goede ruggesteun is ook de intensieve persoonlijke begeleiding.

 

Door het werken met weerstanden, wordt het spierstelsel extra geactiveerd. Het resultaat is niet alleen vermindering van de vetlaag, de huid wordt ook weer strak en elastisch. Ook de sinaasappelhuid waarvan u last heeft, wordt op deze manier verminderd.

 
Ⓒ ladystyle.nl 2021